zaterdag 10 augustus 2013

Ko1d 2013 in RBC stadion Roosendaal


Na de eerste succesvolle manifestatie van Kunsten onder 1 dak die plaats vond van 1 tot en met 10 april 2011 zijn wij weer volop bezig met de voorbereidingen van een tweede editie. Evenals de vorige keer houden we tien dagen lang een doorlopende kunsttentoonstelling waarbij velerlei kunsten, in de breedste zin van het woord, worden gepresenteerd.

Dit keer is niet gekozen voor het Wennekerhuis aan de Badhuisstraat te Roosendaal maar voor het leegstaande RBC stadion aan de Borchwerf te Roosendaal.

Evenals de eerste editie organiseren we in de weekends een programma waarbij theater, muziek, dans en performances elkaar afwisselen. Verder bieden we op doordeweekse dagen aan basis- en middelbare scholen een educatief programma aan.

Deze tweede editie van Kunsten onder 1 dak zal plaatsvinden van vrijdag 16 augustus tot en met zondag 25 augustus 2013.

Dit jaar is gezocht naar een ander leegstaand pand en kwamen de initiatiefnemers terecht bij het leegstaande RBC stadion. De gemeente Roosendaal, eigenaar van het stadion, gaf eind januari zijn fiat waardoor deze locatie van 16 tot 25 augustus 2013 de plaats zal zijn waar dit geweldige kunstevenement plaatsvindt. Ook bij deze editie kan iedereen komen genieten van onder andere film, video, beeldende kunst, installaties, performances, fotografie, muziek, theater, zang, museum, geschiedenis, enzovoorts. Kortom, de tweede editie van Kunsten onder 1 dak wordt zeker weer de moeite waard! 


voor meer informatie: 
http://www.kunstenonder1dak.nl/
https://www.facebook.com/kunstenonder1dak